RockStation

Újabb nevek a Szigeten!

2011. június 18. - RaczUr

Az eddigi,igen veretes névsor mellé újabb zenekarokat jelententett be a Sziget Fesztivál. Az augusztus 10.-től 15.-ig tartó össznépi mulatságon rock, metál bandákkal is bővült a fesztivál nehéz zenei kínálata, és egyre jobban rajzolódik ki a Rock és Metál Nagyszínpad felhozatala.
 

 

Lesz egyfelől az At The Gates örökéből maradt The Haunted, akik az idei évben jelentkeztek új albummal, az Unseennel, ami meglepően elszállós, már-már a Tool örökségébe lépő -és kiváló- lemez lett. A svéd zenekar eredetileg dallamos death és thrash metálban utazott, és minden bizonnyal a régi dolgaikból is merítenek majd, így mindenképp egy érdekes, de kihagyhatatlan koncertet láthatunk.
 

 Még egy igazi régi vágású, nagy tradíciókat a háta mögött tudó zenekar is csatlakozott a Judas Priest mellé augusztus 11.-ére. A germán power, heavy metál kult zenekar, a Helloween is jelen lesz ezen az igazi fém zenei ünnepnapon.

Az epikusabb vonal kedvelői is dörzsölhetik a tenyerüket, lesz ugyanis Sonata Arctica Finnországból,de a metalcore szerelmesinek sem kell búsúlni, jön ugyanis az osztrák The Sorrow. És ha már búslakodás, a goth doom egyik legjelesebb honi képviselője, a Nevergreen is zenél majd a Rock és Metál Nagyszínpadon. Akárcsak az elnyűhetetlen Lord, és az Omen, vagy a Subscribe, a Dalriada, a Depresszió, vagy a Superbutt

A jelenlegi program lista 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr672991493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Murderface 2011.06.18. 10:25:41

Hát a Motörhead, az smafu?

Helótageci 2011.06.18. 10:52:42

@Murderface: Dehogy smafu viszont már hónapok óta lehet tudni, hogy jön a cikk címe meg ez: "Újabb nevek a Szigeten!"
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum