RockStation

Turbo, Mátyás Attila Band és Akkezdet Phiai a Dürer Téli Fesztiválon!

2012. január 19. - sunthatneversets

A tavalyi telt házas téli fesztiválhoz hasonlóan idén is nagy tömegre lehet számítani a Dürer Kertben, a Dürer saját szervezésű fesztiválján. A január 20-21-én megtartott rendezvénysorozatot idén a Turbo és az Akkezdet Phiai headlineolják.

A Turbo esetében egy pikáns párosítással rukkoltak elő a szervezők a Mátyás Attila Band képviseletében, de nem csak a rocké a főszerep január 20-án, hiszen a kisteremben a funktól a skaig minden stílus képviseltetni fogja magát. A 21-ei, szombati nap különlegessége, hogy egész januárban csak a Dürerben lesz igazi, vágatlan, két MC-s Akkezdet Phiai koncert, amit márciusig nem is terveznek a srácok megismételni.

A belépőár megválasztásakor a szervezők tekintettel voltak a nagy hideg és az ezzel egyenes arányosságban igényelt röviditalok mértékére, így az ár egyik nap sem haladja meg az 1.200 Ft-ot. Sőt, 20-ára, a Turbo koncertnapjára 1.000 Ft-os, míg a szombati bulira 800 Ft-os elővételi jegy váltható a Dürer Kertben január 13-ától.

TURBO, MÁTYÁS ATTILA BAND és AKKEZDET PHIAI a Dürer Téli Fesztiválon!
2012. január 20-21.
Dürer-kert, Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr433588343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum