RockStation

Marcus Miller az Arénában!

2012. május 04. - sunthatneversets

Marcus Miller ismét hazánkba érkezik, így újra élvezhetjük ennek a fantasztikus zenésznek a muzsikáját. A Grammy Díjas művész ezúttal a Papp László Budapest Sportarénában lép fel 2012. május 23-án este 8 órától.

Marcus Millert nem kell bemutatnunk, hiszen a világ zenei életében az egyik legfigyelemreméltóbb karrierrel büszkélkedhet. Két Grammy Díj birtokosa, a műfaj tizenegy meghatározó albumának zeneszerzője és producere, amelyeken megmutatja egyedülálló technikáját, mint a világ egyik legtehetségesebb elektromos basszusgitárosa. Muzsikált többek között Donald Fagen és Eric Clapton, George Benson, Dizzy Gillespie, Joe Sample, Wayne Shorter és Grover Washington Jr. albumain, de hallhatjuk őt Roberta Flack, Paul Simon és Mariah Carey lemezein is. Aretha Franklin, Chaka Khan, sőt Jay-Z és Snoop Dogg is vele akart dolgozni, csakúgy mint Z.Z. Hill, Billy Idol, Al Jarreau és Michael Franks.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr544487668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum