RockStation

Abigail Williams: vége!

2012. július 04. - Benyo.

73633_photo.jpgMinden előzmény nélkül, hivatalos Facebook csatornáján jelentette be feloszlását a 2004-ben alakult Abigail Williams legénysége a hétfői nap folyamán, mely döntést az alábbiakkal indokolták: “Hosszú gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy a soron következő amerikai körút lesz fennállásunk utolsó turnéja. Nagyon nehéz döntés volt ez, de egyben szükséges is. Életem legjobb időszaka volt, amit a zenekarral átéltem és megtanultam mit akarok kezdeni a zenével, de abban mind egyetértettünk, hogy eljött az idő, hogy pihenőre vonuljon a csapat azután, hogy elkészítette pályafutása legjobb albumát. Elégedett vagyok mindennel, amit az Abigail Williams kapcsán elértünk és készen állok, hogy ezt örök nyugalomba helyezzem. Amit még tudnotok kell, hogy semmi probléma nincs a zenekaron belül, továbbra is családként működünk és ugyanazok az emberek maradtak a többiek is, akikkel zenélnék tovább, ugyanis úgy érezzük, hogy 2012 tökéletes arra az újrakezdések szempontjából és mindenképp számíthattok tőlünk új zenékre...."

Végezetül pedig álljon itt a zenekar legutóbbi és minden kétséget kizáróan legjobb lemezének (melyről mindenképpen igyekszünk majd bővebben is megemlékezni!) nyitótétele, az Ascension Sickness.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr934627015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum