RockStation

Kérdezz a zenésztől!

2012. szeptember 03. - sunthatneversets

KÖSZI060318 Anettel.jpg

A menmax.hu férfimagazinnal van egy darab közös újságírónk, így nem csoda, ha oda is becsempészi magát a rockmuzsika. Nemsokára Vörös Istvánt, a Prognozis együttes egykori kiválóságát látják vendégül. Úgy döntöttek, hogy az interjú kérdéseit ezúttal nem a firkászok, hanem az olvasók fogalmazhatják meg. Persze, nem ingyen dolgoztatásról van szó: a legjobb kérdés feltevőjét az alany legújabb válogatás cd-jének névre szólóan dedikált példányával ajándékozzák meg. És hogy a játék egészen korrekt legyen: maga a rocksztár választja ki a kérdések kérdését, a legjobbikat.

Aki meg akarja nyerni a játékot, vagy egyszerűen csak kíváncsi valamire Vörös István pályafutásával kapcsolatban, ITT csatlakozhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr544748445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum