RockStation

Halor - Új klip, új lemez

2012. október 30. - sunthatneversets

Halorband.jpgA Halor élt, él és élni fog! A vasi acélos srácok nemrég adtak életjelt magukról egy új dalra készült videó formájában. A Halor valóban eléggé csendben volt az utóbbi időben, legutóbb a nyár elején törték meg az őket övező csendet egy hírrel, miszerint épp egy új album - amely igencsak aktuális a hat éve megjelent Welcome To Hell után - felvételein dolgoznak.

A lemezről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a címe Wasteland és a határainkon túl is elérhető lesz. Az Insomnia képében itt a munka első látható és hallható eredménye, és hamarosan – teljesen formabontó módon – további klipekkel is jelentkezik a csapat, először a Black Clown Army, majd az Infinite Black című dalokra, amelyek szintén vadonatújak. A zenekar az RTL Klub „A Nagy Bandaháború” nevű klipversenyébe is nevezte a videót, ahol szép számú szavazatot kapott, de minden klikk jól jön...

Néhány további dalcím, amelyek Halor bulikról talán ismerősek már és a korongon is szerepelnek majd: Deadly Inside, Wasteland, Pain, The Curtain of Lies, Glowing Inside, Symbol. Bár a Halor által prezentált fémzene eddig sem volt álmatagnak nevezhető, a csapat egy korábbi ígérete szerint az új anyag minden korábbinál intenzívebb lesz. A klip alapján hihető... A 2006-ban megjelent bemutatkozó Halor nagylemez mára az utolsó darabig elfogyott, de ha meg szeretnél ismerkedni a korábbi anyaggal, a lemez még mindig elérhető a III. Műszak fanzine 18-as számának letölthető mellékleteként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr554878325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum