RockStation

Kés alá feküdt a Machine Head főnök

2012. november 15. - sunthatneversets

flynntwo2.jpgA tegnapi napon sürgősségi műtétet hajtanak végre a Machine Head frontemberén Robb Flynn-en. A gitáros énekes dupla lágyéksérvvel eredetileg 2013 januárjában akart kés alá feküdni, de már akkora fájdalmai voltak, hogy nem bírta a koncertezést, így a Machine Head lemondani kényszerült a Dethklokkal közös túra kilenc koncertjét. A Machine Head  november 24-én folytatja majd a koncertezést. Flynn egyébként jól van és orvosai tanácsára pihen pár napot. Az eseményekről egyébiránt Robb készített egy videónaplót, melyet hajtás után megnézhettek.

A csapat Machine Fucking Head Live című dupla koncertalbuma hétfőn jelent meg, ezzel kapcsolatban hamarosan egy rövid interjút is olvashattok majd nálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr954907940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum