RockStation

A 13 címet kapta a Black Sabbath új lemeze

2013. január 13. - sunthatneversets

black-sabbath-2012-2.jpg

Júniusban jelenik az Universal égisze alatt, a Vertigo gondozásában a Black Sabbath új nagylemeze, amely a 13 címet kapja. Az anyag producere - mint ismeretes - Rick Rubin volt. 1978 óta ez lesz az első album, amelyen együtt zenél az eredeti felállás három tagja, vagyis Ozzy Osbourne énekes, Tony Iommi gitáros és Geezer Butler basszusgitáros. Bill Ward dobossal, mint ismert a mocskos anyagiakban nem tudtak megegyezni. A lemezt azonban nem az Ozzy szólócsapatából ismert Tommy Clufetos dobolta fel, hanem Brad Wilk, a Rage Against The Machine ütőse. Az viszont egyelőre nem tisztázott, hogy ki dobol a bandában az áprilisi japán OzzFest-en, illetve az Ausztráliában és Új-Zélandon bonyolítandó önálló turnén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr855014952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☉ ☾ 2013.01.13. 13:12:01

Továbbá az is kérdéses, hogy ki fog gitározni, mert Tony Iommi sajnos beteg. Stúdióban még lehet betegen is játszani, de koncertezni már nem.

Régi Péter 2013.01.13. 18:25:01

@☉ ☾: Mire való a Zakk Wilde, ha nem pont erre?!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum