RockStation

Újra dübörög a Megazetor

2013. március 01. - sunthatneversets

Megazetor_promo2013_02.jpg

Idén tavasszal hosszú szünet után ismét felbőg a Megazetor motorja, lévén új hangzóanyaggal jelentkezik a banda, mely a Sandstorm in an Hourglass címet kapta - a bejelentéshez egy trailer is dukál. Nem csupán egy egyszerű EP-ről van szó: a négy új dal mellett bónuszként remixek és a 2010-es balti turnénkon készült élő felvételek fognak szerepelni és ingyenesen, kizárólag digitális formában fog megjelenni a zenekar bandcamp oldalán, ahonnan a 2004-es The Drug You Daily Crave EP és a 2008-as Dying Process lemezük is letölthető - szintén teljesen ingyen.

Ha már balti turné - a húsvétot idén Litvániában tölti a Megazetor, hiszen ismét észak felé vesszik az irányt. Ezúttal Tallinról, Észtország fővárosáról fognak visszapattanni és ha minden jól megy, most is lesz turnénapló, amit a facebook oldalukon követhettek figyelemmel. A turné Magyarországról indít, mégpedig a budapesti Showbarlangból március 27-én, ahol a szlovén Obnounce és az izraeli Viscera Trail lesz a csapat vendége. A Frisk Media jóvoltából hamarosan elkészül a zenekar első videóklipje.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr665111037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum