RockStation

Budapest Park: Jön a Paramore és valószínűleg az Anthrax is

2013. március 27. - sunthatneversets

Anthrax2013-562x220.jpg

Április 25-én indul el Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park, ahol fellép az amerikai Paramore és a Kultur Shock, az újraalakuló Kaukázus, az Irie Maffia és nagy valószínűséggel az Anthrax is, akik két napja véletlenül összekeverték Budapestet Bukaresttel és július 30-ra az Iron Maidennel karöltve a Budapest Parkba vizionálták magukat. Nos valószínűleg jönnek, de csak egyedül.

"Mi is meglepődtünk, hiszen még nem jutottunk el a szerződésig. Bár közel állunk a megegyezéshez, ilyenkor még nem szokás a koncertet tényként bejelenteni" - kommentálta a hírt Pálffy András, a Park vezetője. Hozzátette, hogy hamarosan hivatalosan is megerősíthetik a hírt. A Budapest Park nemrég megállapodást kötött a Sziget Szervezőirodával, és eszerint a fesztiválszervező cég fogja végzi a Park zenei programjának összeállítását. A Park eseményeiről ITT találtok bővebb információt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr765176489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum