RockStation

Ozzy Osbourne: "Az elmúlt másfél évben ittam és drogoztam"

2013. április 16. - sunthatneversets

Ozzy2.jpg

Meglepő facebook üzenettel állt elő pár órája Ozzy Osbourne. Egy a rajongókhoz és a családjához intézett nyílt levélben beismeri, hogy az elmúlt 18 hónapban újra ivott és kábítószereket használt. Viszont mint mondja már 44 napja tiszta és bocsánatot kér a rajongóktól, a családjától és a Black Sabbath másik két tagjától is az ebben az időszakban tanúsított viselkedése miatt. 

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ez a viselkedés távol állna Ozzy mestertől, hiszen neki komplett évtizedek maradtak ki az életéből a kábítószer és az ital miatt. Azonban ne feledjük, hogy júniusban itt a Black Sabbath 13 című új lemeze és bár ez nem szorul rá a reklámra, azért az sosem jön rosszul, még ha az ilyen témájú is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85228922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum