RockStation

A Kill With Hate mehet Wackenbe

2013. április 30. - sunthatneversets

Kill With Hate2.JPG

A közönség szavazatai és a zsűri (Buzás Krisztián – nuskull.hu, Dankó János – Lángoló Gitárok, Draveczki-Ury Ádám – Shock!, Jakab Zoltán – Phoenix Music Hungary, Lénárd László – Hammerworld, Sütöri Olivér – Wacken Metal Battle Hungary) döntése alapján a budapesti Kill With Hate nyerte Európa elsőszámú metal tehetségkutatójának magyarországi döntőjét a Metal Battle Hungary-t, melyet április 28-án rendeztek a Dürer Kertben.

A főnyeremény: a tárgynyeremények mellett egy fellépés a 2013-as Wacken fesztiválon Németországban, valamint az, hogy a csapat győztesként emellett automatikusan részvételi jogot nyert a németországi Wacken fesztiválon tartott Wacken Metal Battle International tehetségkutatóra, ahol harminc ország saját Metal Battle első helyezettével kell megmérkőzni. Az itteni első helyezett nyereménye egy lemezszerződés a Nuclear Blastnél, Európa-turné, illetve további értékes tárgynyeremények.

A dobogó második fokára a szegedi Barbears állhatott, akik a tárgynyeremény mellé a a Phoenix Music Hungary különdíját is megkapták, amely egy fellépési lehetőség a cég által szervezett külföldi zenekar koncertjén.

A döntő helyezettjei:

1. Kill With Hate (439 pont)
2. Barbears (149 pont)
3. Neokhrome (124 pont)
4. Megazetor (117 pont)
5. Effrontery (101 pont)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515253769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum