RockStation

MetalWar Fest 2013 – Az első fellépők

2013. június 10. - sunthatneversets

Flyer Metalwar.jpg

Ahogy arról korábban hírt adtunk, idén biztosan megrendezésre kerül az ország első és egyetlen ingyenes rock- és metal fesztiválja, a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest. A rendezvényre 2013. szeptember 6-8. között kerül sor, a Népligetben tartandó SzeptEmber Feszt keretein belül, annak is a legnagyobb színpadán. A háromnapos fémorgiára már „meg is érkeztek” az első fecskék, akik nem mások, mint a debreceni metal legenda a Diktátor, a mosonmagyaróvári power fogat a Demonlord, egy gyönyörű amazonnal az élén a Noa Rock és az egykori Arch Enemy basszusgitárosával felálló svéd Lechery

A Lechery üzenete a magyar rajongóknak:

A MetalWar Fest 2013 első fellépőinek a beharangozó videója:

A MetalWar Fest 2013 hivatalos Facebook oldala:  https://www.facebook.com/MetalWarFest

A FESZTIVÁL BEMUTATÁSA:

Az idén, 2013. Szeptember. 06-07 és 08-án, kerül első alkalommal megrendezésre egy egyedi Metál Fesztivál, "MetalWar Fest 2013" néven. A rendezvény érdekessége és egyedisége az, hogy ilyen Metál fesztivál még nem volt, nem csak Magyarországon, de tudtunkkal, a világon sem. Jótékonysági koncertek már mindenhol voltak, ingyenesek is, de a Rock és kivételesen a Metál rajongók számára még sosem rendeztek fesztivált, hát itt az ideje, hogy Magyarországon legyen az első, mely nemzetközi fesztiválként vonul be a nagy rendezvények életébe! Országimázs-ként is egy egyedi eseményről van szó

A "MetalWar Fest" lényege:
 
A zenekarok rajongói, egész évben, a félretett kis pénzükből befizetik a belépőket a kedvenceik koncertjeire, fesztiválokra, így, ez a három nap arról szól majd, hogy a zenekarok, a rajongóknak adnak egy ingyen koncertet, kinyilvánítván, hogy ez az ő fesztiváljuk, ahol ők, az együttesek, egy jótékonysági koncerttel tisztelegnek a rajongók előtt, mert legalább egyszer egy évben ezt megérdemlik!
A fellépő magyar és külföldi zenekarok ellenjuttatás nélkül vállalják a fesztiválon való szereplésüket, mely gesztus önmagában is páratlan.
 
Ezen esemény Budapesten, a Népligetben lesz megtartva, 2013. Szeptember 6-7-8-án, a SzeptEmber Feszten belül, mely fesztivál vezetője, Gál Gábor, a NAGY SZÍNPAD státust adta a MetalWar színpadnak.
 
A fesztiválnak egy himnusza is van, melynek címe „Rockhimnusz, együtt a Rockért, együtt a rajongókért”, olyan neves zenészek, énekesek közreműködésével, mint:
Vikidál Gyula (Ex P.Mobil), Nagy Feró (Beatrice), Gidófalvy Attila (Karthago, Lord), Rudán Joe (Mobilmánia), Szendrey Szasza Zsolt (Action, Zorall), Petrás János (Kárpátia), Noa (Noa Rock, Lovegun), Schrott Péter (The Voice, Tűzmadár), Vörös Attila (Leander rising, ex. Nevermore), Ratkai „Retek” Miklós (Alcohol, ex. Akela, Tirana Rockers), Ambrus Zoltán (Alcohol, Irígy Hónaljmirígy),  Barbaró Attila (Zorall, Junkies), Horváth Zsolt (Tűzmadár, Deák Bill Gyula Band) stb.
   
Zeneszerző: Tóth Sándor és az Alcohol zenekar. A dalról videoklip is készült, mely nemsokára lesz nyilvános.

A három napos rendezvény időpontjai:
2013 Szeptember 6-a, Péntek: 12 órától 22 óráig
2013, Szeptember 7-e, Szombat: 10 órától 22 óráig
2013. Szeptember 8-a Vasárnap: 10 órától 22 óráig.

Műsorvezető: Gidófalvy Attila (Karthago, Lord, Best Of Rock Fm rádió tulajdonosa)
A „Best of Rock Fm” rádió élőben fogja a fesztivált közvetíteni.
A Rock TV. Professzionális felvételt készít a teljes fesztiválról, mely anyagból egy DVD is készül majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85353403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum