RockStation

Outer Spaces-koncert az Élesztőben

2013. június 14. - sunthatneversets

Outer Spaces.jpg

Mindannyiuk nagy szerencséjére jövő hét kedden Budapesten jár a Matador Records egyik új üdvöskéje az Outer Spaces zenekar. Bár ez a formáció először jár ezen a kontinensen és persze hazánkban is, de valójában egy ismerős arcot, hangot, hangzást ismerhetünk fel, mivel ez a produkció nem más mint Cara Beth Satalino új bandája (továbbá még Witches említhetnénk).

Akik 2011 novemberében látták, hallották tudhatják azt hogy ez a hosszú utat bejárt énekes/dalszerző hölgy milyen meghatározó orgánummal bír, hogy egy szál gitárral kiegészülve be tudja tölteni a teret, a lelkünk és a tudatunk és abszolút figyelmünket élvezheti, mint olyan kortársai (hogy csak egy párat említsek): Chan Marshall (Cat Power), Aimeé Argote (Des Ark) vagy akár PJ Harvey. Most viszont mindezt zenekari felállásban kaphatjuk meg és persze ingyen az Élesztőben (ex-Tündérgyár).

Outer Spaces + Chester Endersby Gwazda + Seeyouetc @ Eleszto 2013.06.18.jpg
De természetesen itt nem fulladhat ki az este, mivel Cara-t elkiséri a turnén Chester Gwazda és Kevin o´Meara akik igazából Dan Deacon gitárosa és dobosa, csak most Chester (aki amúgy producerként is működik persze) szóló projektével a Chester Endersby Gwazda. Ez produkció igen tág skálán közelíti meg a zenét mivel a szinti-pop mellett gitáros, vagy akár kórusos avagy más elektronikus elemeket, számokat is felsorakoztatnak vagy szembe állítanak. Az este lokális meglepetése pedig a Seeyouetc. lesz, aki szintén illeszkedik az esemény kereteibe, legalábbis ami a singer/songwriter szempontot illeti, de mint zeneiség abszolút rávalló számíthatunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr835360436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum