RockStation

És még azt mondják a metál halott

2013. augusztus 07. - sunthatneversets

wacken-open-air.jpg

Az elmúlt években az szinte mindig borítékolható volt, hogy karácsonyi ajándékba már senki nem kapott bérletet a következő évi Wacken Open Air Fesztiválra, mert akkor már nem volt, sőt rendszerint már kora ősszel elfogyott az összes belépő a jövő évi eseményre. Az elmúlt hétvégén ért végét a a 2013-as fesztivál, melynek végeztével el is kezdték árulni a 2014-es jegyeket. Nos, mindössze 48 óra leforgása alatt elkelt mind a 75 ezer bérlet a jubileumi, jövőre 25 éves Wackenen fesztiválra! Ez már zsinórban a kilencedik alkalom, hogy elővételben elkel minden belépő, de ilyen hamar még sohasem lett teltházas a buli.

A 2014 július 31. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő fesztiválon már biztosan fellép az újjáalakult Emperor, de láthatók/hallhatók lesznek a következő zenekarok is: Arch Enemy, Amon Amarth, Apocalytica & Orchestra (Apocalyptic Symphony), Kreator, Avantasia, Prong, King Diamond, Iced Earth, Children Of Bodom, Behemoth.

Wacken-3D.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1005448753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum