RockStation

ScerrA - dalírós szüneten

2013. szeptember 16. - sunthatneversets

ScerrA01.jpg

A zenekar jelentkezett hírekkel:  "Az augusztussal sajnos véget ért a  tavaly október óta tartó lemezbemutató turnénk. Nagyon mozgalmas és egyben emlékezetes időszak volt ez a zenekar számára, rengeteg nagyszerű bulin játszottunk rengeteg nagyszerű zenekarral, nem akármilyen közönségnek! Köszönjük, hogy velünk együtt ti is részesei voltatok ennek a nagyszabású eseménysorozatnak!"

"Aki nyomon követi a zenekarral való történéseket, bizonyára már több fórumon is hallott róla, hogy ezután - a zenekar történetében először - egy kisebb szünetet tervezünk. Rosszra gondolni nem kell, szimplán annyiról van szó, hogy ez alkalommal kipróbáljuk, hogy milyen nem folyamatos koncertezés közben összerakni egy új, nagylemeznyi anyagot! Az In Via megjelenése után számtalan új ScerrA dal született már, melyek mind csak arra várnak, hogy véglegessé formáljuk őket. Mivel ritka erősnek érezzük mindet, így egy kisebb dalírós szünet mellett döntöttünk, hogy kifejezetten csak a szerzeményekre tudjunk koncentrálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy azért ne bukkannánk fel néha egy-egy komolyabb bulin, szóval minden a helyén, a gépezet továbbra is tör előre, nemsokára találkozunk!"

https://www.facebook.com/ScerrAOfficial


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr835515232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megszeppent pornósztár 2013.09.17. 15:44:37

Kitartást az új anyaghoz! Legnagyobbak a srácok, várom a következő koncerteket!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum