RockStation

A Turbo játszik hétfőn a New Model Army előtt

2013. október 11. - sunthatneversets

turbo.jpg

Hazai zenekar hangolja rá a közönséget a több mint 30 éve működő New Model Army újabb budapesti koncertjére: az október 14-ei estén a Turbo fellépésével kezdődik a program az A38 Hajón.

Régóta várja már a rajongótábor a Turbo zenekar új lemezét: A 2005-ben alakult, az alapító tagok közös rock and roll iránti szomját oltani hivatott együttes még 2011-ben adta ki legutóbbi, Lost Measure című albumát, mely a Fonogram-díjat elnyert 2009-es debütáló lemezt követte. A rádiókban és klubokban is rendszeresen feltűnő zenekar stílusa leginkább modern rocknak nevezhető - grunge, progresszív, pszichedelikus és garage jegyekkel - nagyjából a Wolfmother, a Jet, a Mars Volta és a Foo Fighters vidékéről. Egyik legutóbbi, Nebulosus című videójuk itt látható:

A New Model Army Between Dog and Wolf című új lemezét mutatja be ezen az estén, így a klasszikusok mellett számos új dalt is meghallgathatunk majd, köztük minden bizonnyal a March In September címűt, melyhez videó is készült:


További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr875562732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum