RockStation

RockPart néven folytatja a RockBeach Fesztivál

2014. április 12. - sunthatneversets

RockPart logó.jpg

Nevet vált a Rock Beach Fesztivál és mostantól RockPart néven nyomult tovább. nem kell megijedni: a helyszín változatlan, és az eddig bejelentett fellépők is jönnek. Az okokról hajtás után. 

"Bár a rendezvény tavalyi megszületésében nagy segítséget nyújtó főszponzor semmilyen formában nem kívánta támogatni a rendezvény továbbélését, ennek ellenére a névhasználat kérdésében nem sikerült egyezségre jutni.
Így fájó szívvel azt a döntést hoztuk, hogy a felesleges vitákat és sárdobálást elkerülve inkább a névváltoztatás mellett döntünk, így az idei évtől RockPart néven működünk tovább.
Hisszük, hogy az országban van annyi zenerajongó, akik igazolják azt, hogy egy ilyen minőségű rendezvény elfér a széles palettán, és minden egyes fesztivál többet érdemel annál, hogy a háttérben a rendezvény ellen hangolja bárki akár a rajongókat, akár a zenekarokat, akár a szaksajtót, mert ez elsősorban a közönség arcul csapása. Véleményünk, hogy egyetlen fesztivál vagy vállalkozás sem attól lesz sikeres és maradandó, hogy különféle eszközökkel megpróbálja nehéz helyzetbe sodorni a vetélytársait, hanem attól, hogy tiszta versenyben megméreti a programját, helyszínét, szolgáltatásait a legfőbb és egyetlen zsűri, a látogatók előtt. Mi minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy ezt a megméretést idén is méltóképpen felkészülve, sikerrel vegyük!

A név változik ugyan, de a helyszín, az időpont és a szellemiség megmarad, gyertek velünk a RockPart Fesztiválra, az új Facebook oldalunkra, innentől minden hír oda kerül."

RockPart flyer.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr586023283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum