RockStation

Obituary: kedvcsináló videó az új lemez megjelenése előtt

2014. augusztus 25. - sandroo

165_photo.jpg

Mint azt már tudjuk, hamarosan új albummal jelentkezik a floridai death metal legenda, az Obituary. Ahogyan azt már megszokhattuk John Tardy-ék nem fognak sem énekelni, sem női hajat fésülni a szemükbe, hanem maradnak a jól bevált "régi sulis" riffeknél, témáknál...nagy szerencsénkre.

Az Inked Blood című, a sorban már a kilencedik teljes hosszúságú stúdió lemezt a Relapse Records fogja a szemünkre hányni. A tizenkét tételt tartalmazó új anyaghoz most egy kis kedvcsinálót, amolyan étvágygerjesztő zanzásított próba adagot kapunk előkóstolásra a zenekartól egy trailer videó formájában. A lemez cd, dupla bakelit lemez és digitális formában is elérhető lesz a fanatikusok számára. A trekklistát a videó alatt találjátok. Hey!!!

 Az albumra az alábbi dalok kerülnek:

1. Centuries of Lies
2. Violent By Nature
3. Pain Inside
4. Visions in my Head
5. Back on Top
6. Violence
7. Inked in Blood
8. Deny You
9. Within a Dying Breed
10. Minds of the World
11. Out of Blood
12. Paralyzed With Fear

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316631057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum