RockStation

Ruin Our Lives: Fincsi új Krieg-videó

2014. szeptember 12. - sandroo

991_photo.jpg
Ebben az esős taknyos időben csak is kétféle muzsika jöhet számításba nálam.....vagy zúzok Panterát, vagy valamilyen black metal cuccot... persze abból is a jókat A New Jersey-beli 1995 tájékán alakult amerikai black metal banda, a Krieg nemrég  jelentette meg új  anyagát, amelynek címe Transient. Megleptek minket egy új vidijóval....

Az album szeptember 2-án jelent meg, mint a már ősidők óta létező zenekar hetedik nagylemeze. Az 56 perces anyagot az idei év első felében rögzítették a Machines With Magnets Studióban, Providenceben. A videó, a több mint 5 és fél perces Ruin Our Lives című tételre készült. Amit a videóról el tudok mondani, hogy egy teljesen elmebeteg képi összeállítást láthatuk, néhol egy kicsit idegesítő, néhol gagyi részekkel, összességében már-már vizuálisan megerőszakolja az ember elméjét .....de hát ugye, kinek a pap, kinek a paplan...a puding próbája az evés...kicsi a bors de erős...és így tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr496691181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum