RockStation

Januárban duplalemezzel jön a Periphery

2014. november 06. - dzsi.

Periphery 2012.jpg

A washingtoni prog/djent Periphery egyszerre két lemezzel rukkol elő január 27-én, amelyek a Juggernaut: Alpha és Juggernaut: Omega címet kapták. A zenekar nyilatkozatából az derül ki, hogy koncept-lemezpárról van szó, amelynek sztoriját a zenén keresztül szeretnék elmesélni. Az Alpha a háttértörténetre és a karakterfejlődésre koncentrál, az Omega pedig torokszorító és izgalmas történeteket mesél el a főhősről. Bár két részre osztották, a sztori együtt bontakozik ki igazán.

"Új, izgalmas talajra léptünk: most először mind a hatan részt vettünk minden melóban a lemez megírása és felvételei közben akkor is, ha nem a saját hangszerünkről volt szó. Gondoltuk felrázzuk kicsit a dolgokat. Nem voltak konfrontációk, mert mindenki arra fókuszált, hogy igazán klassz albumokat készítsünk." - árulta el Misha Mansoor gitáros.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr246869267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum