RockStation

Megjelent a Marauders új videója

2015. január 05. - sunthatneversets

merauders_band.jpg

A kecskeméti, modern metalban utazó Marauders még a karácsonyi ünnepek előtt jelentkezett új videóval, melyet a The Greed című dalukhoz forgattak, és amelyet eddig már 20.000-en néztek meg.

A videó a szöveghez illeszkedően egy olyan személyről szól, aki magasabb pozícióban van és a hatalmát arra használja, hogy kiélje magát másokon. Viszont azok az emberek dolgoznak a keze alá, akikre a nyomást gyakorolja és ha nincs meg a kölcsönös tisztelet, akkor elég balul sülhet el a végeredmény. A főszerepben Fesztbaum Béla, Jászai-díjas színészt láthatjuk.

"A klip maga két részletben lett felvéve. Az első alkalommal egy régen fürdőszállóként funkcionáló hely padlásán a zenélős jeleneteket rögzítettük Kiskunfélegyházán, amásodik alkalommal pedig a történeti szálat szintén Kiskunfélegyházán, egy használaton kívüli 5 emeletes SZTK-ban. Kiválasztottuk a megfelelő folyosót, szobát és minimalistán berendeztük." - mondta el a csapat a videó kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr617042235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum