RockStation

Subscribe is beadná a kulcsot?

2015. január 21. - KoaX

subi.jpg

A Subscribe zenekar mögött kemény múlt áll. Megannyi koncert, rengeteg jó lemez, és nagyon sok hatalmas buli. Ellenben a srácok most úgy érzik, hogy bizonytalan időre pihentetik a zenekart. Hogy ez a banda végét jelenti-e azt nem tudhatjuk. Viszont, aki oda van a srácokért az még a nyár végéig megnézheti őket különböző fesztiválokon és klub koncerteken! Az indoklást a hajtás után találjátok.

"Nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk: 15 év folyamatos zenélés után úgy döntöttünk, hogy a kezdetek óta változatlan felállású Subscribe a nyár végén határozatlan időre felfüggeszti működését. Egyelőre annyit tudunk, hogy mindannyian szeretnénk továbbra is zenélni és új dolgokat kipróbálni, azt azonban, hogy milyen formában, még nem tudjuk. Persze nem tűnünk el egyből, tavasszal 4 klubbulin (Debrecen, Szeged, Veszprém és A38), valamint a nyári fesztiválokon szeretnénk meghálálni azt a rengeteg szeretetet, amivel az évek során elhalmoztatok bennünket. Utolsó koncertünket pedig nyár végén a Budapest Parkban adjuk majd. Nagyon köszönjük mindenkinek a sok támogatást, amit folyamatosan kaptunk tőletek, és hogy a kezdetektől fogva hittetek bennünk - ez volt életünk eddigi legnagyobb élménye, nélkületek nem lennénk sehol. Valószínűleg jelenleg még fel sem fogjuk mennyire fogtok nekünk hiányozni. Biztosak vagyunk benne, hogy valamilyen formában fogunk találkozni a távolabbi jövőben is, természetesen azonnal értesítünk benneteket, ha már lesznek konkrét terveink.
Subscribe "

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr317093983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum