RockStation

Augusztusban rendezik a RockPart Fesztivált

2015. február 15. - sunthatneversets

flyer_rockpart1.jpg

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Balatonszemesen a RockPart fesztivált. Bár jó ideig csönd volt a rendezvény körül, pár perccel ezelőtt a hivatalos FB oldalra kikerült a fesztivál időpontja. Az eddig megszokott július végi időpont helyett augusztus 7-9. között rendezik meg az idei RockPart-ot, az első bandák bejelentésére pedig a jövő héten kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr457176353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.02.15. 09:23:44

Egy időben lesz a Szigettel? Mondjuk egyre kisebb az átfedés a célközönségben, az igaz. A tavalyin ott voltunk. Kissé családias volt a hangulat, de azért jól éreztük magunkat, drukkolunk, hogy megmaradjanak, és jelentősek legyenek.

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2015.02.15. 09:41:20

@Fedor: A Sziget augusztus 10-17. között lesz, úgyhogy ez nem lesz akadály :-)

Bandibá 2015.02.16. 11:35:09

Drukkolunk, hogy megszűnjön, mert ez eddig egy békés, csöndes nyaralóhely volt

majerkaroly 2015.02.17. 22:15:01

Tisztelt Bandibá!
Én azon a helyen nőttem fel,tehát nem "mű-szemesi" vagyok,aki csak nyaralni jár oda.
Miért nem úgy intézi a szabadságát (amennyiben aktív dolgozó) vagy a nyugdíjas találkozóját,hogy ne erre az időpontra essen???
Ha pedig esetleg huzamosabb ideig tartózkodik ott,amibe ez a fesztivál is beleesik,akkor miért nem megy az ország másik végébe vagy épp Thaiföldre vagy Dominikára vagy a franc se tudja,hova ????
Az eddigi két alkalommal,amióta ez a fesztivál létezik,ott voltam.Semmi probléma nem volt.Nagyon sok ismerősöm,barátom lakik a Széchenyi utcában,ami ugye pont a fesztivál helyszínének szomszédságában van.Egy árva szóval sem panaszkodtak,pedig,ha valakinek,akkor nekik lenne okuk az esetleges panaszra.
Végezetül Bandibá!! Egy szó,mint száz vagy eljön legalább egy napra,körül néz,megiszunk 1-2 korsó sört,hallgatjuk a zenét vagy azon a hétvégén menjen síelni vagy gombát szedni vagy amit csak akar,de ne lázadozzon,mert ez a fesztivál Szemes érdekeit teszi előrébb,nem az egyénét.
Üdv : Májer Károly
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum