RockStation

Party Time - Horror videóval büntet az Acid Witch

2015. március 27. - sandroo

acid_witch_4_pro.jpg
Bírod a 80-as évek mára már klasszikussá vált atom-gagyi horrorfilmjeit? És hogy állsz a beteg sludge/death/doom muzsikával? Ha mindkét témakör felkeltette az érdeklődésedet, akkor most nagyon fogsz örülni, mert a Acid Witch egy új videóval jelentkezett, amely a két fent említett összetevőből manifesztálódott, hogy elhozza nekünk a pokol összes beteg teremtményét.

A banda a "Party Time" című punk klasszikust dolgozta fel kicsit másképpen és hozzáadta az 1985-ben megjelent Return of the Living Dead legvéresebb, legundorítóbb jeleneteit, úgyhogy ajánlott étkezés közben nézni, a jobb emésztés érdekében. A dal többed magával majd április elején lát majd napvilágot, a Hell's Headbangers Records gondozásában, mégpedig egy Midnight Movies című EP képében. A fanatikusok elcsíphetik őket koncerten, április 25-én Bécsben, vagy másnap Pozsonyban egy Európa turné keretében. Most pedig következzen a közel négy perc Acid Witch őrület!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr457309440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum