RockStation

Egy kis hétvégi heavy: Monument - Save Me videó

2015. június 14. - sandroo

1524609_786551934693263_1072141066_n.jpg
A londoni székhelyű NWOTHM vonalon navigáló banda, a Monument egy új akusztikus videóval jelentkezett, amelynek címe Save Me. A dal, a banda nagy sikerű Renegades című debütáló lemezén szereplő dal akusztikus verziója. Heavy rajongóknak kötelező a lemez!!

A banda olyan arcokkal működtek együtt, mint a legendás producer Roy Z (Bruce Dickinson / Judas Priest / Halford), aki az album keverését is végezte. Vagy megemlíthetjük Richie Faulkner-t is (Judas Priest), aki vendégszerepel, pontosabban teker egy fincsi szólót az egyik dalban. Szóval tényleg össze van rakva a muzsika, passzol minden, sőt néhol a mindenható Dickinson Mester hangja is visszaköszön az énekben, de ettől még színesebb a produkció. Íme a Save Me lentebb pedig a lemez címadó dalát, a Renegades-t nézhetitek meg.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr727538086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum