RockStation

Strained Fools: Íme a legújabb Dead Lord nóta

2015. július 10. - sandroo

dl.jpg
Örömömre szolgál, hogy bejelenthetem nektek a találó nevű, svéd retro/rock banda, azaz a Dead Lord legújabb nótáját a nyár végén megjelenő Heads Held High című albumukról. Ahogy a mellékelt képen is látszik, a zenekar rendkívül komoly időutazáson esett át, ennek megfelelően a következő dal is visszarepít minket a dallamos ének, a retro hangzás, a buszsofőr bajusz, a szőrös mellkas & szűk farmer kombo és az indokolatlanul, a végtelenségig növesztett hónalj és szeméremszőrzet világába. Akkor jöhet a mehet?

A svéd banda Heads Held High című legújabb albuma augusztus 21-én jelenik meg, a Century Media Records kiadó gondozásában. A most hallható nóta, melynek cím Strained Fools, is helyet kap majd a hamarosan megjelenő lemezen. Ráadásként a zenekar szeptember 15-én ellátogat Ausztriába,pontosabban Bécsbe a Vipers Room klubba, aki teheti nézze meg őket, tutira nem fog csalódni bennük. Na, csók!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr847613668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum