RockStation

Még a végén újjáalakul az Audioslave

2015. augusztus 06. - sunthatneversets

audioslave.jpg

Tom Morello gitáros nemrégiben  azt nyilatkozta, hogy ismét benne lenne egy közös zenélésben Chris Cornell-el. Mint ismert  a páros a Rage Against The Machine ritmusszekciójával kiegészülve a 2000-es évek közepén három nagyszerű albumot rakott le az asztalra Audioslave név alatt, melyek milliós példányszámban keltek el. 

Chris Cornell Morello nyilatkozatára reagálva azt nyilatkozta a a Total Guitarnak, hogy szerinte nagyszerű lenne újra összejönni, mert egy rakat dal maradt a fiókban. Ráadásul sosem voltak nézeteltéréseik, így akármikor nyitott lenne arra, hogy csináljanak valamit közösen. Hoppá mi? Amíg azonban az Audioslave újjáalakulás összejön Chris Cornell előbb azért a saját szólólemezét adja ki Higher Truth címmel szeptember 18-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr787684878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum