RockStation

Narbeleth: Old school blackmetal karibi módra

2015. szeptember 13. - sandroo
narbeleth-through-blackness-and-remote-places.jpgElső blikkre Kubáról nem a fekete fém vonal, hanem a jó minőségű szivar, a rum, a táncosnők és persze Fidel Castro jut eszembe. Először úgy gondoltam, hogy nagyjából olyan lehet, mint egy palesztin klezmer zenekar, de tévedtem. Sokan úgy gondolják, hogy csak "Bergen-ben" születhet jó fajta blackmetal, itt az ellenpélda, mégpedig egy karibi black metal banda, mégpedig a Narbeleth
A 2008-ban alakult Narbeleth nevű formáció harmadik Through Blackness, and Remote Places című lemeze szeptember végén jelenik meg a Folter Records kiadványaként. A harmincöt perces album nyolc tételt tartalmaz, amelyből egy feldolgozás dal lesz. A feldolgozás pedig a Judas Iscariot, Gaze Upon Heaven in Flames (remek dalcím..) című szerzeménye. Aki szereti a kilencvenes évek black metal hangzásvilágát, annak biztosan tetszeni fog a lemez. Addig is itt a lemez negyedik Delivering The Very Soul című tétele előzetes gyanánt.

 

Narbeleth – Through Blackness And Remote Places (2015 | Folter Records)

Dal lista:
1. Sons Of The Grand Cosmic Emanation
2. Mesmerized By The Pale Ghost Moonlight
3. An Unholy Gathering
4. Delivering The Very Soul
5. The Lightbringer
6. The Eternal Return
7. Through Blackness, And Remote Places
8. Gaze Upon The Heaven In Flames (Judas Iscariot Cover)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr267783006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum