RockStation

Kérjetek és adatik, itt a Soulfly legújabb 360°-os videója

2015. szeptember 19. - sandroo

soulfly_2014.jpg
A Max Cavalera vezette Soulfly nemrég tizenegyedik, Archangel című stúdió albumával jelentkezett, most pedig itt van tőlük ismét egy újdonság, mégpedig egy 360 ° live videóval kedveskednek a fanatikusoknak. A dal amelyre a videó készült, pedig nem más mint a már jól ismert az Archangel című szerzemény.

A videót az a Robert Sexton rendezte, aki többek között már olyan bandákkal is dolgozott együtt, mint a The Devil Wears Prada, vagy akár a Death Angel. A videó érdekessége (ha valaki még nem tudná), hogy lejátszás közben körbe tudsz nézni a koncerten, mintha melletted zúznának az izzadt metál fanatikusok és még a hátad mögé is tudsz nézni, így lecsekkolhatod, hogy ki fogta meg a segged. Akkor hajrá!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr947797670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum