RockStation

Megjelent a Run Over Dogs új lemeze

2015. szeptember 22. - sunthatneversets

run_over_dogs_1.jpg

Amekkora lendülettel a Run Over Dogs 2013-ban megérkezett a köztudatba, az első lemez egy hónapos Európa-turnéja után meglehetősen visszavettek a tempóból. Megtörve a majdnem kétéves “csendet”, a zenekar május közepén lelépett Budapestről, elköltözött Kecskemétre, és egy kellően desert hangulatú stúdióban (Garage Studio Garden) három hónap alatt megírták az új lemezt, melynek címe Cold Sweat Of Lust.

A felvételek Nóniusz Gábor vezetésével, Gaál Csaba segédletével, valamint Börönte Tomi (Dr. Glass) társproduceri munkájával a SuperSize Recording stúdióban készültek, ezúttal is metronóm nélkül, egyben feljátszva. A lemezbemutató, ami egyébként a következő Európa-turnéjuk nyitóállomása is, szeptember 23-án, az A38 Hajó koncerttermében kerül megrendezésre. A borítót Nóvé Soma, a Middlemist Red énekese készítette.

A szeptember 23-ai A38-as koncert után hat nappal indulnak a második Európa-turnéjukra, ahol szintén a Puma Danger lesz a vendégzenekaruk, és olyan városokba látogatnak el, mint London, Manchester, Leeds, Párizs és Bécs.

run_over_dogs_album_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr357807150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum