RockStation

Josh Homme adományokat gyűjt a Bataclan áldozatok családjainak

2015. november 19. - sunthatneversets

josh-homme_1.jpg

Bár Josh Homme ritkán ül a dobok mögé az Eagles Of Death Metal koncertjein, így a csapat tragédiába torkolló párizsi koncertjén sem volt ott, de ennek ellenére természetesen megrázta a dolog. Bár az elhunyt szeretteiket nem adhatja vissza a családoknak, úgy döntött, hogy adománygyűjtést szervez a Sweet Stuff Alapítványon keresztül. (Fotó: Jonathan Wood, Getty Images)

Az alapítványt 2013-ban azzal a céllal hozták létre, hogy segítséget nyújtson azon muzsikusoknak és zeneipari mérnököknek, valamint családjaiknak, akik karrierje valamilyen tragikus okból kifolyólag kettétört. Mostantól az alapítványhoz december 31-ig befolyó pénzt a Bataclanban elhunyt áldozatok családjainak ajánlják fel, beleértve Mick Alexander merch munkatársat, illetve a támadásban elhunyt lemezkiadós szakemberek, Thomas Ayad, Marie Mosser, és Manu Perez családjait is.

Ha valaki adakozni szeretne ITT teheti meg.   

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr588090462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum