RockStation

Neil Peart otthagyja a Rush-t!

2015. december 08. - theshattered

neil-retro-bells-edit.jpg

Bizony, kedves olvasó, úgy néz ki, mostanában szinte minden hétre jut valami szomorú hír. Szerencsére most nem egy gyászhírrel szolgálunk, viszont a 63 éves dobmester bejelentése biztos nem egy embert lep majd meg. Mi is értetlenül pislogtunk a bejelentést olvasva.

A doboslegenda ugyanis tegnap jelentette be, hogy nem kívánja folytatni (legalábbis egyelőre) a zenei karrierjét. Elmondása szerint “Egyáltalán nem okozott nagy fájdalmat, amikor rájöttem, hogy mint minden sportolónak, nekem is eljött az idő, hogy... hogy kiszálljak a játékból"

A Modern Drummer Hall of Fame tag dobverőmágus 1974 óta erősítette Geddy Lee és Alex Lifeson társaságában a Rush-t, akik pont a napokban adták ki a zenekar fennállásának 40. évét ünneplő több, mint 3 órás R40 című koncertlemezt. Egyelőre az utódjáról még nem tudni semmit, de kíváncsian várjuk, mivel áll elő a Rush ezután. Pótolni nem lesz könnyű, az egyszer szent.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218147864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum