RockStation

Kezdődik a tavasz! Jöhet egy kis koncertajánló?

Karma To Burn koncert lesz Dürerben

2016. március 25. - KoaX

0karmatoburn2013_19.jpg

Itt a tavasz! Rügyeznek a fák, virágba borulnak a rétek, zölddel a fű és egyre több zenekar közelíti meg az országot. Örülünk, Vincent? Naná, hogy örülünk! Nincs is ennél jobb hír a számunkra. A közeljövőben igyekszünk titeket ráhangolni minél több koncertre, igyekszünk minél több ajánlót megosztani veletek. Itt is van kapásból az első! Kezdjük az egészet egy jó kis Karma To Burn-nel! Tessék megnyomni a tovább gombot.

Kezdjük is a sort az Arch Stanton album egyik dalával. Az 55 az egyik legjobb dal erről az albumról, amit Will meg is érzett és egyből készült egy jó kis klip a nótához. Pár éve mikor nálunk jártak a srácok, pont nem volt basszusgitáros, úgyhogy itt a remek alkalom, hogy ÁPRILIS 10-én megnézzük őket (egyesek újra) úgy, hogy dübörög a basszus is.

A következő dal az én abszolút kedvencem. Szerintem a 34-nél kegyetlen nehéz jobb K2B számot írni. Benne van az az igazi dög és a dög mögött ott bujkál az a sejtelmes kis lény. Tudod, az az "ízé", amit egyszerűen nem tudsz leírni, amitől a hideg is végigszalad a hátadon.

A hamarosan megjelenő Mountain Czar album nagyon hasít. Volt szerencsénk hallani, ígérjük, hogy nem fogtok csalódni benne. A Svájcban rögzített albumról itt a 62, ami egyszerű, de húzós riffjeivel folyamatos hömpölygésre késztet.

A K2B-re sok minden jelzőt rálehet aggatni, de azt, hogy szöveg centrikus lenne, azt nehezen sikerülne bármelyikünknek is. Azonban most itt van az Appalachian Incantation egyetlen olyan száma, amin van ének. Ének? Igen, ének, amiben Daniel Davis mutatja meg, hogy milyen is, ha éneksáv kerül egy Karma anyagra. Itt a Waiting on the Western World.

Azt hinnétek, hogy kifogytunk? Azért van még egy-két dal a tárban a számotokra. A 20 egy roppant ötletes, de marhára egyszerű klip. Mit mondjunk rá? Imádjuk!

Így a cikk végén jöjjön egy igazán robotikus klip. Cynics! Igazából nap estig sorolhatnánk a jobbnál jobb Karma dalokat, de jobban jártok, ha április 10-én lementek a Dürer Kertbe és megnézitek, hogy mit is tudnak az "öreg" stonerek az olyan magyar titánok mellet, mint a Red Swamp, Buso Von Kobra, és a Sons Of Morpheus

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr298524050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum