RockStation

It's So Easy And Other Lies - Duff McKagan filmelőzetes

2016. április 24. - csubeszshuriken

duff-mckagan-net-worth.jpgMostanában rengeteg hírünk volt a Guns N Roses háza tájáról, a banda újjáalakulását és első fellépését és egyebeket illetően. Most pedig itt egy újabb hír, ami a zenekar basszusgitárosáról, Duff McKagan személyéről szól, akiről dokumentumfilm készült It's So Easy And Other Lies címmel, aminek már előzetese is van. Ezt pedig itt lejjebb meg is tekintheted.

A dokumentumfilm kiindulópontja egy 2013 - as szóló koncert, ahol a felvételek elkezdődnek, de ezek aztán kiegészülnek animációs bevágásokkal és természetesen exkluzív interjúkkal, ahol olyan tagok beszélnek, mint a basszista zenésztársa Slash, Nikki Sixx vagy Mike Mccready. Slash például elmondja, hogy verbuválták a basszusgitárost a zenekarba és a sztori valahogy így szól: "Pont egy hirdetést adtam fel az egyik újságban mikor betoppant oda egy nagy langaléta gyerek, fekete és piros, hosszú esőkabátban." Amit Duff így kommentál:"Beléptem a helységbe, ahol balra az első fülkében megláttam ezt az összes hajat".

A dokumentummozinak pontosan megjelenési dátuma még nincsen, de az említett előzetest itt megtekinthetitek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr308658222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum