RockStation

Hallgasd meg a Lowest Creature első anyagát - Svéd crossover a házban!

2016. május 03. - csubeszshuriken

10982853_961972270531837_5513581113967263668_n.jpgNem először örvendeztet meg minket svéd banda olyan magas hatásfokon szaggató crossover / thrash cuccal, mint a Lowest Creature első összedobott hanganyaga, ami a napokban vált hozzáférhetővé. Ezt égethetitek most át magatokon, ha mohón toljátok tovább!

Ezek a krapekok kellően romlott riffekkel roncsolnak és ezekkel sikerül is azt a fajta hullámformát modulálni, ami ziher, hogy kibillent a szokásos napi ügymenetből. Hódolatul mindazok előtt, akik őket megelőzve a műfaj pionírjaiként lerakták a körfűrész gyorsaságú és kíméletlenül agresszív alapokat. Hogy aztán ezek saját változatát ők, azaz a Lowest Creature belepumpálhassa a levegőbe ezzel a Ride Through the Battlefield című cuccal. Ami a Powertrip Records segítségével jelent meg a svéd punkoktól, a végtelen kék hegyek árnyékából. Ez az a rozsdás, ragadós szenny, szaggató cucc, amit itt most elejétől a végéig kipörgethettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188681446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum