RockStation

Énekescsere a Sikth-ben!

2016. június 09. - theshattered

sikth_2015.jpgTavaly a Sikth leszállította az év egyik legkiemelkedőbb hangzóanyagát, de úgy tűnik, ez nem lehetett elég az évek óta stabil énekespáros egyik felének, ugyanis Justin Hill beadta a felmondónyilatkozatot az újra felfelé ívelő pályán szakító zenekarnak.

Mivel emberünk az összes soralbumon énekelt a zenekarban, így sejthető, hogy nem lesz könnyű a pótlása, viszont Graham "Pin" Pinney másik zenekarának, az Aliasesnek pacsirtája, Joe Rosser örömmel vállalta be a feladatot, így gond nélkül vághatnak neki az intenzív augusztusi USA turnénak a Periphery társaságában.

A SikTh a következő közleményt adta ki a cserével kapcsolatban:

"A SikTh eljutott arra a pontra, amikor végre hihetetlen lehetőségekkel élhetünk. A zenekar egészen új életet kezdett. Új menedzsmenttel dolgozunk és az új nagylemez is érkezik még az idén. Egy zenekarban lenni sok kemény munkát és áldozatot követel és a SikThhez való megfelelő figyelem megtartása egy bizonyos szintű felelősségvállalást is igényel.

Sajnos a fentiek tudatában Justin úgy döntött, hogy eláll a SikTh haladásának útjából - mely lépést teljes mértékben tisztelünk és megértünk.

Justin üzenete: 'Így, hogy a SikTh készen áll arra, hogy a következő szintre lépjen és a következő fejezetre koncentráljon, sajnos eljött az ideje annak, hogy kiszálljak a csapatból. A produkciós és keverős karrierem az elsődleges nekem és nem tudom megadni a zenekarnak azt az időt és energiát, amit igényelne a fejlődéshez. Nagyon büszke vagyok, hogy a Sikthnek megadatott a lehetőség a nagyobb dolgokra és nem akarom hátráltatni őket azzal, hogy koncerteket mondjanak le az én elfoglaltságaim miatt.

Mondanom sem kell, hogy teljes mértékben tisztelem a srácokat és csakis a lehető legjobbakat kívánom nekik a jövőben. Hihetetlen időket éltem meg a bandával és köszönöm mindenkinek, aki részese volt ennek.'

Justinnal a lehető legjobbakat kívánjuk a jövőben és továbbra is közeli barátok maradunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr748794866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum