RockStation

13 Voices néven érkezik a Sum 41 legújabb lemeze!

2016. június 10. - theshattered

2016.jpgOktóber 7-én érkezik a Sum 41 legújabb lemeze. A hosszú szünet után megjelenő (az előző album, a Screaming Bloody Murder 2011-ben látott napvilágot) friss korongon, a 13 Voices-on újra hallható lesz a 2006-ban kiszállt gitáros, Dave Baksh játéka, de egyúttal a helyére érkező Tom Thacker is a zenekar tagja maradt, így egy érdekes, három gitáros felállás lesz a valamikor szebb napokat is megélt punkbandában.

"Nagyon örülök, hogy végre megjelenhet ez az album, főleg azután, amiket az utóbbi időben megéltem. Az új zene lenyomata lesz az egész folyamatnak, amin átestem a lemezírási időszak alatt. Mélyre kellett süllyednem, hogy felemelkedhessek és nincs jobb érzés annál, mint magadénak tudni valamit, amit szeretsz és amiért annyira harcolnod kellett. Őszintén mondom, a 13 Voices megmentette az életemet és már alig várom, hogy mindezt megoszthassam veletek." - Írta Deryck Whibley gitáros/énekes a Facebookon.

A borítón és a dallistán kívül egyelőre mással nem tudunk szolgálni, de mihelyst van valami fejlemény, azonnal tudatjuk Veletek.

13voices.jpg

1. A Murder of Crows (You're All Dead To Me)
2. Goddamn I'm Dead Again
3. Fake My Own Death
4. Breaking The Chain
5. There Will Be Blood
6. 13 Voices
7. War
8. God Save Us All (Death to POP)
9. The Fall And The Rise
10. Twisted By Design

A Sum 41 augusztus 14-én a Szigetre is ellátogat, reméljük, egy-két friss tétel is elő fog kerülni a koncertjük alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr78794640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum