RockStation

Leköpte Tom Arayát, kidobták a koncertről a rajongót

2016. július 24. - theshattered

tomarayaspitsandiego_638.jpgEltávolítottak a tomboló tömegből egy rajongót a Slayer san diegoi koncertjén július 21-én este, mivel az egyébként a helyi Comic Conon tartott bulin leköpte az énekest, Tom Arayát.

A lenti videón is látható esetből tisztán látszik, hogy Araya egyébként jó hangulatban volt, tehát semmi konkrét hiszti nem előzte meg a megnyilvánulást. Aztán többszöri "Ez mire volt jó?" kérdés után még egy "Miért?" is elhangzott, majd a közönség egyértelműen a rajongó eltávolítását követelte, mely kívánság be is teljesült és menetrend szerint folytatódott a buli.

A Blabbermouth gyűjtésében két korábbi interjúrészlet is olvasható, melyekben Araya a Slayer rajongókról beszélt. Az első 2015-ből származik, a The Quietusnak adta az énekes: "(A Slayer rajongók) kib*szottul őrültek. Nagyon ott vannak. Hihetetlen rajongók. Volt már egy pár helyzet, amikor az azt mondták nekem, hogy 'Tom, a dolgok kezdenek kicsúszni az irányításunkból. Mondd meg nekik, hogy álljanak le.' De annak semmi foganatja nem volt, mivel akármit is mondasz fent a színpadon, ők csak azt értik, hogy 'Csináljátok még egyszer.' Nem hallják, hogy igazából mit is mondasz, csak azt hallják, amit akarnak, ami nem más, mint hogy 'Gyerünk, még!'. (nevet) 'Neki tetszik, amit csinálunk! Hát, akkor csináljuk... de most még erősebben!'"

2013-ban a New Noise Magazinenak adott interjújában a következőket mondta az őket ért (egyrészt rajongói) kritikákról: "A rajongóink nagyon brutálisak; azt akarják, hogy részesei legyenek a dolgoknak, dirigálni akarnak és ha nem teszed azt, amit mondanak, vagy olyat teszel, amit nem szeretnek, elkezdenek utálni. A Slayerben, tudod, nekünk nem igazán számít, hogy néhány rajongó mit gondol a bandáról, mert ilyen a Slayer. Csak haladunk előre és tesszünk, amit szeretnénk, nem hallgatunk mások szarságaira, még a rajongókéra sem."

Most pedig következzen az esetről készült videó (1:40 után érkezik a váratlan "ajándék"), majd a koncerten elhangzott dalok listája:


Delusions of Saviour
Repentless
Disciple
Postmortem
Hate Worldwide
War Ensemble
When the Stillness Comes
You Against You
Mandatory Suicide
Fight Till Death
Dead Skin Mask
Die by the Sword
The Antichrist
Born of Fire
Seasons in the Abyss
South of Heaven
Raining Blood
Black Magic
Angel of Death

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr258910400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vernarancs 2016.07.24. 16:51:15

Szerencseje, hogy Tom ilyen szereny foszer. Mondjuk egy Axl Rose mar kitaposta volna a belet.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum