RockStation

Nemsokára jön az új Dethklok lemez! ...csak más néven

2016. augusztus 03. - theshattered

dethklok.jpgReméljük, mindenki A-tól Z-ig vágja a Metalocalypse című sorozatból ismert Dethklok zenekar munkásságát. Ha nem, akkor tessék gyorsan pótolni! A metalosoknak készült, persze humortól és iróniától sem mentes animációs sorozat főszereplőinek, illetve dalainak természetesen a "valós" világban is van egy alkotójuk, Brendon Small, aki a doboslegendával Gene Hoglannel kézenfogva már összehoztak eddig négy sorlemezt, viszont az ötödik egy teljesen más néven kell, hogy megjelenjen. Az ok?

Hogy a négy évadot és egy mozifilmet megélt sorozat folytatását nem támogatja az Adult Swim (pedig még egy netes petíció is indult az újraindításért), melynek következtében a zenészek elvesztették a név feletti jogot. Viszont embereink nem estek kétségbe, Galakticon 2 néven ugyanis meg fog jelenni egy teljes albumnyi friss dal, melyről Gene Hoglan ezt nyilatkozta a Metal Hammernek:

"Természetesen a Dethklok jövőjéről Brendon tudna pontos információkat mondani. Az egyetlen, amit tudok, hogy néhány napig lent voltam LA-ben, és Brendonnal dolgoztam a Galakticon 2 névre keresztelt projektjén. Annyit tudok, hogy ez a Galakticon 2 album erősen Dethklok hangzású lesz és nagyon Dethklokos megközelítésben íródott... de a neve Galakticon 2 lesz. Azért ez, mert a Dethklokot már nem használhatjuk.

Ez a frissen felvett anyag kib*szttul király, gyilkos anyag lesz, már alig várom, hogy megjelenjen. Valóban egy gyilkos anyagot csináltuk, csurig van duplázásokkal, gyilok riffekkel és minden ilyen király dologgal. Már tényleg alig várom, hogy elkészüljön."

Habár megjelenési dátumot még nem tudott a dobos, de elmondása szerint reméli, hogy hamarosan meg tudják majd turnéztatni az anyagot: "Mindig örülök, amikor Brendonnal turnézhatok. Nagyon jó barátom, ha szól, hogy mennem kell, már ugrok is. Nagyon jó a hírnevünk is, meg minden. Bármikor kész vagyok bármilyen Dethklok szerű dolog megírására. Viszont én is egy hajóban evezek azokkal, akikben felmerült a kérdés: 'Ha ez nem a Dethklok lesz, akkor mi fog történni? Ugyanúgy lesznek videók, animációk, meg ilyesmi?'

Nem tudom, hogy ez belefér-e a költségvetésbe, vagy nem. Amit viszont igenis tudok, hogy felvettünk egy hihetetlen jó anyagot, ami Galakticon 2 néven fog megjelenni. Természetesen nem olyan lesz, mint a Galakticon 2, hanem olyan, mint a másik zenekar, amiben játszottunk. Pontosan olyan, mint az a másik zenekar. Nem egy Dethklok album lesz, de mégis egy kib*szott Dethklok album lesz! A hangzása pontosan olyan, mint a Dethkloké, a szövegek is tökéletesen Dethklokosak."

Meglátjuk, hogy mi lesz az egészből, mi mindenesetre kíváncsian várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98931162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum