RockStation

Hallgasd meg Marty Friedman és a Shiningos Jorgen Munkeby közös dalát!

2016. augusztus 04. - theshattered

friedman.pngMarty Friedmant talán nem kell senkinek sem bemutatnunk, hiszen ha a szólómunkásságát talán még annyira nem is követi valaki, a Megadeth általa fémjelzett korszaka előtt mindenki alsó hangon is megemeli a kalapját. Friedman zseinjére példa a most következő dal is, melyet a Mester a tavaly nálunk is iszonyat jó bulit csapó Shining zenekarral közösen prezentál a lenti videóban. Blackjazz + némi gitárhős íz? Még, még, még!

A dal maga nem mellesleg Friedman legutóbbi szólólemezén, az Infernon található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr148933358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.08.05. 07:47:25

Mindig is korszakalkotónak tartottam a Cacophony (Friedman közös zenekara volt a káprázatos és régóta súlyos beteg Jason Beckerrel) és a Megadeth szerintem a 3 toronymagasan legjobb lemezén (1. Countdown to Extinction, 2. Rust in Peace, 3. Youthanasia) játszik Marty papa, de ez a dal pocsék.
És itt az alkalom, hogy elmondjam: a Shining hájpolása teljességgel indokolatlan: ha az idegesítően szar szaxofon visítást levesszük, egy huszadrangú tucatbanda.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum