RockStation

Nemsokára érkezik Marty Friedman új szólólemeze

2024. március 13. - moravsky_vrabec

martyfriedman2017promo_638.jpg

A Megadeth sorait is megjárt legendás gitáros friss albuma Drama címmel érkezik, május közepén.

A göndör gitárhőst a legtöbben a Megadeth-hez kötik, pedig a Mustaine-művekkel mindösszesen öt nagylemezt készített (igaz, a legsikeresebb, leginkább elismert időszakban), míg saját neve alatt már a tizenötödiket adja ki. Persze az is igaz, hogy tavaly néhány dal erejéig ismét vendégeskedett a régi főnöke oldalán, így többen már a visszatérését vizionálták. Ezt egyelőre bőszen tagadja mindkét fél.

A Drama című új album instrumentális és énekes dalokat is tartalmaz, a mikrofonnál Chris Brooks és Steven Baquero Vargas vendégeskednek. A kiadó promószövege 12 érzelmes mini-szimfóniát és felejthetetlen zenei élményt ígér. Marty ennél konkrétabb volt, és az 1992-es Scenes albumát hozta fel hivatkozási alapként. Hozzátette, hogy ő a folyamatos fejlődést tartja szem előtt, és nem akar az a zenész lenni, aki folyton megkapja a rajongóktól, hogy csak a korai albumai voltak az igaziak.

Nos, hamarosan kiderül, a Drama május 17-én érkezik a Frontiers Records gondozásában, az első dalt pedig már indíthatod is. Vigyázat, semmi metal, semmi tekerés – mi szóltunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9418352479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum