RockStation

Most már biztos: Cliff Williams is leteszi a lantot!

2016. szeptember 21. - theshattered

cliffangus.jpgImmár 100%, hogy Cliff Williams, az AC/DC négyhúrosa a zenekar mostani világ körüli kanyarja után otthagyja az ausztrál villámosokat. A döntés természetesen intenzíven érinti a zenekar felállását, hiszen Angus mellett már csak ő maradt a "klasszikus" brigádból. Mint ismeretes, az elmúlt években Malcolm Young, Phil Rudd és Brian Johnson is kénytelen volt felfüggeszteni a zenekari tagságát különböző okokból. Hogy miért szakítja félbe a zenekari tevékenységét, a 66 éves ezüstsörényű basszer a következőt mondta:

"Itt az ideje, hogy félreálljak, ennyi az egész. Nem azért, mert Malt, Philt és Briant is elveszítettük. Úgy értem, hogy minden megváltozik, amikor valami ilyesmi történik. Amikor Bon meghalt, akkor is változás volt. Tudod, minden megváltozik, ennek semmi köze ehhez. Én csak... Készen állok, hogy végre hazamenjek és azt csináljam, amit szeretnék.

A turnék között ki szoktunk venni néhány évet, szóval tudom kezelni a dolgot, tudom is, hogy mit fogok csinálni. Eljött az én időm, boldog vagyok. Most már csak a családommal akarok lenni, lazulni és abbahagyni ezt az egészet.

Ne értsétek félre, nem is álmodhattam volna jobb életről. Azokkal az emberekkel voltam és vagyok, akiket szeretek, és ebben a zenekarban lehettem, ezt a zenét játszhattam."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6811732645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum