RockStation

Hamarosan visszatérhet Brian Johnson!

2016. október 06. - theshattered

acdc_3.jpgKorábban már mi is írtunk róla, hogy a (volt) AC/DC énekes, Brian Johnsonnál egy újfajta technológia segítségével csökkenthetik a színpadi jelenlét okozta halláskárosulás fajsúlyát, illetve a végérvényes hallásvesztés esélyét is gyakorlatilag a nullára csökkenthetik. Ha a kicsi kütyü sikerrel végzi a dolgát és beválik az öregnél, akár fél éven belül visszatérhet a színpadi szerepléshez!

A Stephen Ambrose által kifejlesztett szerkezet eredményességéről maga a feltaláló a következőt nyilatkozta a Teamrocknak: "Nem lepnék meglepve, ha egy olyan valami birtokában lennénk, melynek köszönhetően Brian és más emberek is a használat hatodik-tizenkettedik hónapjában már vissza tudnának térni a színpadra a halláskárosulás veszélye nélkül. Azon fogok dolgozni, hogy ezt a technológiát 10 másik ponton is fejleszteni tudjuk, hogy megkaphassuk Brian orvosaitól a szabad utat a prototípus tesztelésére. Fontos tudnunk, hogy halláskárosulás nélkül tudja-e tesztelni a szerkezetet. Úgy vélem, ezek a tesztek sikeresek lesznek."

"Brian Johnson bevonásával egy csomó nagyvállalat támogatását is megkaptuk. Olyanokét, akiktől Brian bevonása nélkül nem tudtunk volna segítséget szerezni." - tette hozzá Ambrose a kétségtelenül mindkét félnek előnyös kollaborációhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2011774397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum