RockStation

Itt a harmadik videó a Sequence-től

2017. január 11. - sunthatneversets

sequence_band.jpg

A modern metálos Sequence zenekar kiadta harmadik videóklipjét mely az Identity című dalukhoz készült.  Ez a szám idén jelent meg a Faith In Me albumjukon, amelynek digitális terjesztésért az Universal Music volt a felelős, ezért elérhető az összes nagyobb stream oldalon is.

A srácok nem vártak sokat az előző klipük megjelenése óta, ugyanis tavaly októberben ugyancsak kiadtak egyet, mégpedig a Riverside című dalukhoz. Ez a korábbi videó egy kis klubban lezajló koncertet mutat be. Az itt prezentált hangulatot alátámasztandó készült el az új klip, ami kizárólag élő felvételekből áll össze, és igencsak energikusra sikerült darab.

Láthatunk részeket a zenekar tavaszi 6 országot érintő turnéjáról, tehát cseh, német, magyar, román, szlovák, és természetesen magyar klubokban és fesztiválokon készült felvételeket vágtak össze. Erről mesél most egy kicsit a zenekar gitárosa, Eszes Áron:

„Az elmúlt évben 22 koncertünk volt, amelynek körülbelül a felére mindig elvittünk 1-2 akciókamerát, aztán kitettük oda őket, ahonnan úgy gondoltuk, hogy jó képet fognak venni. Két közös koncertünk volt a Jinerrel, mindkettőből szerepelnek részletek, illetve van sok belgrádi, és budapesti felvétel is. Ezeket az anyagokat állandóan gyűjtögettük, és összejött annyi, hogy végre sikerült egy videóklipet készíteni belőlük. Természetesen nem csak a koncerteket vettük fel, így idén várható egy road movie is, amin csak a baromkodásaink lesznek rajta. Korábban már töltöttünk fel ilyesmi, és az is jól sült el.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6412117141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum