RockStation

Szabadlábon Tim Lambesis

2017. február 10. - theshattered

as-i-lay-dying-tim-lambesis-released.jpg

Alig a kiszabott hét év felének letöltése után szabadlábra helyezték az egykori As I Lay Dying frontember, Tim Lambesist. Az énekest még 2014-ben azért ítélték el, mert bérgyilkost szerződtetett a felesége meggyilkolására (erre végül szerencsére nem került sor).

Lambesis jogi hercehurcájának lépéseit nem részleteznénk, hiszen bárki könnyen utána tud nézni, inkább egy interjúrészletet hoznánk le, melyet a Dokken gitárosával, George Lynch-csel (akinek lánya az As I Lay Dying gitáros Nick Hipaval járt egy ideig) készített Eddie Trunk.

"Tim a Biola Egyetemen képzett teológus. Egy nagyon értelmes srác. 160-as IQ-ja van, az agya olyan, mint egy megveszekedett satu.

Akármikor volt vitám vele, mindig harcba tudott szállni az érveimmel, mindenre volt ellenvéleménye is, nagyon keményen megtanulta ezeket. És minél butábbnak tűntek az érvei és minél kevesebb vizet zavart velük, ha belegondolsz, mind csak porhintés volt.

Mindenesetre kiszabadult a börtönből, ahová azért dugták be, mert meg akarta öletni a feleségét. Nem akarok senkit sem vádolni. Csak azt akarom mondani, hogy itt van ez a srác, akivel sokkal jobban el lehetett beszélgetni a kereszténységről, mint bárki mással, akivel egész életemben találkoztam. Volt egy gyönyörű felesége, örökbefogadtak három kambodzsai gyereket. Aztán pedig megtalálta magában a kokaint, a sztriptíztáncosokat, a heroint és a szteroidokat. Teljesen elvesztette a fonalat, otthagyta a családját, majd amikor a felesége el akart válni tőle, felbérelt egy kétes hírű rendőrt, hogy tegye el láb alól.

Mostanában jött ki a hűvösről. Tönkretette a zenekarát. Egy vasuk sem maradt, szenvednek mindannyian, pedig nagyszerűek voltak. Jól ismerem őket, mivel a lányom a gitáros menyasszonya volt. A dobosukkal együtt is zenéltem korábban a Souls Of We-ben. Így, hogy kiszabadult, van egy mega lemezszerződése, egy könyvajánlata, minden összejött neki. Úgy értem, jól el fog éldegélni belőle, míg mindenki más csak szenved miatta. A felesége és a gyerekei is félelemben élnek. A zenekara pedig szó szerint tönkrement."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3612244574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum