RockStation

Újra nézz rám - Itt az új Road videó!

2017. február 13. - theshattered

road_1.jpgElkészült a legújabb Road kisfilm, melyet az Újra nézz rámra forgattak le a hevesiek. Ha a dal esetleg ismerős lenne valahonnan, az bizony nem lehet véletlen, hiszen az eredeti verzió, a Nézz rám a 2006-os második Road albumon, a Második Harapáson kapott annak idején helyet. Az Újra nézz rám és még jó pár másik finomság a banda február 24-én megjelenő új lemezén, a Tizenhét címre keresztelt korongon lesz elérhető, melyen (mily' meglepő) tizenhét dal, köztük át- és újragondolások fognak helyet kapni.


A dalról ezt írta a zenekar a Facebookon:

"2006, "Második harapás" lemez. Gondoltuk kéne rá valami könnyed, valami szerelmes, valami egyszerűbb dal. Így indult a "Nézz rám". Aztán a stúdióban túlgondoltuk, túl bonyolítottuk és a végére már nem is szerettük. Mégis felkerült a lemezre, mondván, majd beérik, majd megbarátkozunk még vele! (Azóta sem csinálunk ilyesmit. Amelyik dal nem működik, az nem kerül lemezre:))

Nem működött a dal, és ez azóta nem hagyott nyugodni bennünket. Tíz évvel később újra elővettük azzal a céllal, hogy megpróbálunk csinálni belőle egy jobb, egy érettebb, szerethetőbb verziót! Hogy igazságot szolgáltassunk ennek az amúgy jó kis dalnak.

Tavaly év végére össze is állt, majd idén januárban a SongSong Production műhelyében a Varga Zoli segítségével elkészült az ÚJRA NÉZZ RÁM!"

Ha tetszett a dal, a korongot a zenekartól közvetlenül, ITT tudod előrendelni, az eredeti verziót itt, alant hallgathatjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3112252146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum