RockStation

Új dallal, lemezzel és koncerttel csalogat a Mastodon

2017. március 11. - sunthatneversets

mast2017.jpg

A Mastodon március 31-én adja ki Emperor of Sand című stúdióalbumát, és ha ez magában nem lenne elég jó hír, június 14-én turnéjuk keretében hazánkba is ellátogat a banda, hiszen a Barba Negra Track-ben adnak koncertet.

Az együttes június elején indítja európai körútját, amelynek hazánk is része lesz. A Mastodon június 14-én lép fel a Barba Negra Track-ben, a koncerten a régi hardcore számok mellett elhangzanak majd a legújabb lemez slágerei is – az Emperor of Sand március 31-én kerül a polcokra.

Az albumról már 3 szám elérhető, a legutóbbi „Andromeda” épp a napokban jelent meg, a korábbi beharangozó számok a „Show Yourself” és a „Sultan’s Curse” voltak. A lemez az együttes szerint az eddigi egyik legőszintébb és legbrutálisabb szerzeményük, amely témáit a saját életük eseményeiből merítették. Az „Emperor of Sand” az említett 3 szám mellett további 8 tartalmas rockdallal várja a hallgatókat. További infók a koncertről ITT.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr512329221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum