RockStation

Hamarosan Budapesten az indonéz hardcore banda, a Jeruji!

2017. április 08. - csigaur

jerujiflyer.jpg

Brutális az áprilisi hónap koncertek szempontjából. Napról napra közelednek azok a dátumok, amiket már hónapokkal előre tudni lehetett, vagy esetleg még csak most kerültek nyilvánosságra. Ilyen például az április 14-én megrendezésre kerülő hardcore party is, ahol az est főzenekara egyenesen Indonéziából érkezik.

Az 1996-ban alakult indonéz Jeruji, emlékeim szerint még soha nem játszott Magyarországon (de ha tévednék, dobjatok meg nyugodtan). Most viszont végre elérkezett ez az idő is, ráadásul Budapest egyetlen egy igazi underground punk helyén a Titkok Kamrájában.  Tavaly októberben jelent meg a legutóbbi nagylemezük a srácoknak, a Stay True. A zene full egyszerű hardcorepunk, de viszont megéri eljönni a koncertre, több okból kifolyólag is. 

Az egyik, hogy nem minden nap láthat az ember indonéz zenekart kis hazánkban. A másik, hogy a fellépők között ott van a Bandanas is. Már maga a Bandanas egy óriási húzónév, nem is nagyon kell őket bemutatni azoknak, akik ebben a körben mozognak. Az est nyitó bandája a Hit by a School Bus lesz. Április 14-én ott a helyed a Titkok Kamrájában. A Facebook eseményt itt éred el.

Támogasd az undergroundot!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3412409947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum