RockStation

Nem headbangel és nem gyakorol Dave Mustaine

2017. május 11. - theshattered

Megadethlive.jpgJöhetnénk a már-már divatos clickbait címmel, hogy "Nem fogod elhinni, miért nem gyakorol Dave Mustaine!", de nem fogunk. A legendás énekes-gitáros amúgy egy jó ideje húzódó idegi megbetegedés miatt nem tudja rázni a vörös loboncát, ráadásul pont amiatt a gitározást is kicsit kénytelen háttérbe szorítani, amikor csak lehet.

Röviden a kórtörténet: egy 2002-es orsócsonti idegsérülés miatt Mustaine bal keze már egy jó ideje nem az igazi, 2011-ben a Big Four bulikat is veszélyeztette - végül aztán inkább az utána következő Megadeth turnét mondta le inkább. 2014-ben aztán egy műtéttel megpróbálták orvosolni, a problémát, melynek az azóta is tartó következménye többek között a headbangelés teljes visszaszorítása.

"A legkeményebb az egészben, hogy nem rázhatom a fejemet, mivel az egész csak úgy jön. Nem tudod, milyen érzés az én testemben lenni. Vannak olyan napok, amikor a bal kezemmel egyáltalán nem is tudok játszani. Ezért nem is gyakorlok, inkább meghagyom az energiákat a turnéra."

Reméljük, azért hosszútávon valamilyen szinten helyeráll a rend, mert különben kénytelenek lesznek egy újabb gitárossal bővíteni az arzenált.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012496895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum